Mijn naam is Laura

Van kinds af aan ben ik al bezig met interieur. Interieur is mijn passie. Vanuit deze passie is mijn andere bedrijf ontstaan; Laura Kleijwegt interieur design. Het allerleukste aan mijn werk vind ik het spelen met kleuren en materialen. Hierdoor ontdekte ik al snel mijn liefde voor bloemen en planten. Ik gebruikte ze veel in ontwerpplannen maar ook in mijn eigen interieur. Er was alleen één probleem wat keer op keer terugkeerde; ze in leven houden.

 Ik genoot elke dag weer zo van een nieuwe bos bloemen in huis maar als ze na 1,5 week uitvielen en ik ze moest weggooien was ik steeds weer teleurgesteld. Daarnaast kost het ook veel geld om elke 1,5 week een nieuwe bosbloemen te kopen.

 Dat kan ook anders bedacht ik me en zo kwam ik in aanraking met droogbloemen. Ik kende ze wel van vroeger de ouderwetse kleurloze bosjes. Dat kan veel hipper?! Zo kwam ik op het idee droogbloemen 2.0. Mooie, volle, wilde en kleurrijke boeketten. En het allerleukste hieraan; ze blijven jaren staan. Dit maakt het ook nog is duurzaam en beter voor het milieu!

0